About Us

Λίγα λόγια για εμάς...

ΕΜΕΙΣ

Το Sir Lock’s House Piraeus είναι ένα νέο, διασκεδαστικό, ζωντανό παιχνίδι απόδρασης, που έχει σχεδιαστεί για ομάδες των 3 έως 8 ατόμων. Οι κανόνες είναι απλοί: Έχετε 90 λεπτά για να βρείτε τη λύση σε αμέτρητα παζλ και μυστήρια σ’ ένα χώρο, γεμάτο με κρυμμένα κλειδιά, διάφορα αντικείμενα, γρίφους και παιχνίδια όλο προκλήσεις! Σε συνεργασία με τους συμπαίκτες σας παίζετε με μόνο σας αντίπαλο τον χρόνο, προσπαθώντας να βρείτε έναν τρόπο να δραπετεύσετε! Ο στόχος είναι απλός, αλλά δεν παύει να είναι προκλητικός:

ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ!

Ή διαφορετικά… θα μπορούσατε να παγιδευτείτε μέσα για πάντα!!! Κατά τη διάρκεια αυτού του ελκυστικού και γεμάτου προκλήσεις παιχνιδιού, θα δοκιμαστούν οι λογικές σας δεξιότητες, αλλά και οι ικανότητες συνεργασίας σας, ως μέλος μιας ομάδας. Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο, με τέτοιον τρόπο, ώστε κάθε ομάδα με δημιουργικότητα, καλές ιδέες και λογική να μπορεί να αποδράσει.

Εάν δεν τα καταφέρετε να αποδράσετε σε 90 λεπτά, μην ανησυχείτε, θα σας ανοίξουμε εμείς την κλειδωμένη πόρτα!

Δεν απαιτείται σωματική καταπόνηση, ούτε ιδιαίτερες ικανότητες ή γνώσεις σχετικές με την επίλυση γρίφων. Επίσης δεν εμπεριέχονται στοιχεία στο παιχνίδι, που θα σας κάνουν να φοβηθείτε.

Θα βρεθείτε κλειδωμένοι σε ένα θεματικό δωμάτιο γεμάτο αινίγματα. Για 90 λεπτά, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε μία διαφορετική πραγματικότητα (σαν να είσαστε μέσα σ’ ένα παιχνίδι υπολογιστή), όπου θα χρειαστεί να ψάξετε για στοιχεία και να λύσετε ευφάνταστους γρίφους, προσπαθώντας να αποδράσετε. Ο περιορισμένος χρόνος και οι απαιτητικές προκλήσεις δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα, προκαλώντας σας να σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα. Θα ταξιδέψετε στο χωροχρόνο και συνεργαζόμενοι με τον Sir Lock, διάσημο detective, και με τους συμπαίκτες σας θα προσπαθήσετε να λύσετε ένα άλυτο μυστήριο.

Η διαδικασία αυτή θα σας χαρίσει μία μοναδική εμπειρία, που ποτέ δε θα ξεχάσετε. Αρχικά ανοίγουμε με δύο δωμάτια για το κοινό, αλλά ετοιμάζονται και τα επόμενα! Το φιλικό μας προσωπικό περιμένει εκείνους, που επιθυμούν να δοκιμάσουν τις ερευνητικές τους ικανότητες, καθώς και τη λογική τους.

Δημιουργικότητα

Φαντασία

Ομαδικό Πνέυμα

Μυστήριο

Terms

  • Παιδιά κάτω των δέκα ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικο άτομο άνω των 18 ετών, για να μπορέσουν να απολαύσουν το παιχνίδι στο μέγιστο.
  • Οι τιμές εξαρτώνται από το μέγεθος του γκρουπ.
  • Σε κάθε δωμάτιο μπορούν να παίξουν από 3 έως 7 άτομα.
  • Γενικότερα, όσο μεγαλύτερες είναι οι ομάδες, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουν να αποδράσουν.
  • Η δική μας συμβουλή πάντως είναι, να μην ξεπερνούν οι συμμετέχοντες τα 6 άτομα, έτσι ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν όλοι το παιχνίδι.
  • Προσφέρουμε έναν άνετο χώρο υποδοχής και ελεύθερο internet.

Τα live Escape Rooms είναι ιδανικά για τους φανατικούς των παιχνιδιών, για εταιρική ανάπτυξη ομάδας, για φίλους και οικογένειες.

Sir Lock’s House Πειραιάς

Ψάχνετε έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης με τους φίλους σας, την οικογένειά σας και τους συναδέλφους σας; Κάτι ασυνήθιστο και διαφορετικό; Επισκεφθείτε το Sir Lock’s House Πειραιάς, όπου θα συναντήσετε πρωτότυπους γρίφους και προκλήσεις, που όμοιους δε θα βρείτε.

Βρείτε μας

Σε ποιους απευθύνεται;

Οικογένειες και φίλοι

7 μυαλά, 90 λεπτά, κάποια στοιχεία – χρησιμοποιήστε τα έξυπνα! Το SirLock’sHouse Πειραιάς είναι ένα φρέσκος τρόπος εξάσκησης του μυαλού για κάθε μικρή ομάδα φίλων ή οικογένειες. Ελάτε στο SirLock’sHouse Πειραιάς και γίνετε ο ήρωας της ομάδας σας.

Εταιρική ανάπτυξη ομάδας

Ψάχνετε για ένα event που θα ενισχύσει του συνεκτικούς δεσμούς της ομάδας σας; Το Sir Lock’s House Πειραιάς είναι η λύση. Σας προσφέρει ένα παιχνίδι, που απαιτεί την άριστη επικοινωνία μέσα στην ομάδα, καθώς και την ανεπτυγμένη ικανότητα επίλυσης προβλημάτων για κάθε ένα από τα μέλη της. Το SirLock’sHouse Πειραιάς είναι η ιδανικότερη επιλογή για την εταιρική ψυχαγωγία.

Μαθητές και τάξεις

Στο σχολείο χρειάζεσαι τη συγκέντρωση. Εκτός του σχολείου χρειάζεσαι τη δημιουργική σκέψη. Το Sir Lock’s House Πειραιάς προσφέρει και τα δύο. Έλα και φτάσε το υψηλό επίπεδο σκέψης που απαιτεί αυτό το “έξυπνο” παιχνίδι.